Zašto ravnatelj Doma zdravlja PSŽ još uvijek nije smijenjen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Kako je sam naslov pod upitnikom, tako se i mi pitamo zašto još uvijek ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, Marijan Višaticki nije smjenjen s čelne funkcije?

Podsjetimo, početkom travnja ove godine, bivši gradonačelnik Grada Požege, Darko Puljašić, zbog afere je dao ostavku u Saboru, te je kao volonter gradonačelnik ostao bez primanja.

Tu se dolazi do domišljenosti ravnatelja Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Marijana Višatickog i predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Drage Gašpara, koji daju OTKAZ djevojci koja je bila na mjestu rukovoditelja Sanitetskog prijevoza, te na isto zapošljavaju Puljašića.

Darko Puljašić je s mjesta ravnatelja Doma zdravlja Požeško-slavonske županije prešao na mjesto gradonačelnika Grada Požege nakon pobjede na lokalnim izborima te je aneksom ugovora imao mogućnost povratka na staro radno mjesto, no kako je na mjestu na koje se trebao vratiti već zaposlen ravnatelj Višaticki, otpuštaju djevojku i zapošljavaju Puljašića.

Zašto do sada kompletno vodstvo Doma zdravlja PSŽ nije podnijelo ostavke ili još bolje pitanje, zašto nisu smijenjeni nakon NEZAKONITOG zapošljavanja?

Zašto je Darko Puljašić u ovoj priči jedini krivac?

Zašto Požeško-slavonska županija nije reagirala, budući da je Dom zdravlja pod njihovom ingerencijom?

Poslali smo upite ravnatelju Višatickom, kao i pravnom odjelu Doma zdravlja o mišljenju ravnatelja o nezakonitom zapošljavanju te da li je Gašpar i dalje na mjestu predsjednika Upravnog vijeća te ustanove.

Nakon što dobijemo, vjerujemo zanimljive odgovore, obavijestit ćemo Vas o istome, a nadležne pozivamo da se zapitaju da li su takve osobe koje svjesno krše ZAKON, dostojne i dalje ostati na trenutnim pozicijama ili je na tržištu rada nestašica s pozicijama ravnatelja Doma zdravlja i predsjednika Upravnog vijeća?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika