Zašto su se “zataškali” radovi na Pakračkoj ulici u Požegi?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Pakračka ulica u Požegi, jedna je zasigurno od najkraćih ulica u gradu ali je i jedna od najmanje poznatih Požežankama i Požežanima. U ovu slijepu ulicu možete doći jedino iz Cerničke ulice.
Ništa s ovom ulicom ne bi bilo problematično da ista ulica nije asfaltirana u studenom 2021. godine i da to nigdje nije obznanjeno.
Radovi asfaltiranja ove “mini” slijepe ulice iznosili su nevjerojatnih 118.455,00 kuna s pdv-om i izvođač je bila tvrtka čiji su vlasnici godinama u prijateljskim odnosima s gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem.
Naravno, radi se o tvrtki Promet građenje d.o.o.

Zašto o ovim radovima kao i završetku istih Grad Požega nije obavijestio niti jedan lokalni medij, ili što je još gore pitanje, zašto Grad Požega završetak radova nije objavio na stranicama Grada Požege?
Vjerujemo da stvarni razlog leži jedino u tome da je gradonačelnik Glavić izuzetno pošten i skroman čovjek i nije se želio hvaliti s radovima kojima je olakšao pristup stanovnicima čak pet kuća.

S obzirom na dužinu ulice, čini se da bi ovo mogli biti dosad najskuplji radovi u gradu Požegi, no nije važno, plaćaju građanke i građani, ima se, može se.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *