Završen most u Biškupcima: Radovi započeli nakon prozivki portala Požeški.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ovih dana, konačno je okončana agonija mještana Biškupaca.
Most uništen u poplavama 06.06.2021. godine, napokon je završen te su Biškupci ponovno u “jednom” dijelu, nema više obilazaka.

Drago nam je da je ovaj problem riješen, no kako pojedini portali “slavodobitno” objavljuju vijest o završetku mosta, bit ćemo toliko slobodni i podsjetiti da je upravo portal Požeški.hr uz mještane Biškupaca koji su nam pomagali u informacijama najzaslužniji što je do ovih radova ipak došlo.
Radovi na sanaciji mosta nisu bili niti na “vidiku”, od poplava je prošlo 4 mjeseca i sve je stajalo kao i prvog dana nakon elementarne nepogode.
Tada na scenu stupa portal Požeški.hr koji je tada imao “vatreno krštenje” i prozvali smo županicu Antoniju Jozić zbog ne poduzimanja nikakvih radnji u svezi s ovim problemom u kome su se zbog prirodne nepogode zatekli njeni žitelji županije Požeško-slavonske.

Nadalje, osim prozivke županice Jozić, slali smo upite Požeško-slavonskoj županiji, Općini Velika, Županijskoj upravi za ceste Požeško-slavonske, kao i Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske i to svakome od navedenih više puta. Žalosno je da se tada tek osnovani informativni portal uključio u “borbu” za pomoć mještana Biškupaca, dok su se drugi pravili da ih se to ne tiče i da nemaju nikakve veze s time okrećući glavu od svakodnevnog problema mještana Biškupaca.

Ponosni smo i drago nam je što smo kao portal utjecali na promjene za boljitak i dobrobit stanovnika, kako grada Požege tako i čitave Požeško-slavonske županije. Kao portal, odlučili smo se djelovati i rješavati stvari, biti u svojstvu građana i žitelja županije, ne gurati ih “pod tepih” ili se “kititi” tuđim perjem.

Kako je izgledalo prije početka radova, a kako izgleda sada, možete pogledati u nastavku:


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *