Završetak izobrazbe 22. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu završila je izobrazba polaznika 22. naraštaja Temeljne časničke izobrazbe koja je započela 9. siječnja 2023. godine – prenosi MORH.

Polaznici su uspješno završili specijalistički dio izobrazbe intendantske službe tijekom kojeg su stekli temeljna znanja i vještine za obnašanje prve časničke dužnosti, sukladno specijalnosti te znanja ključna za zapovijedanje vodom kao i znanja potrebna za obnašanje dužnosti u službi i sposobnosti stručnog časnika službe.

Voditelj izobrazbe pukovnik Mladen Miletić naglasio je kako su svi polaznici pokazali veliku motiviranost tijekom izobrazbe, pogotovo praktičnog dijela, kao i zavidnu razinu znanja tijekom provedbi ispita.

Skupnica Dalia Teskera, polaznica izobrazbe rekla je kako je zadovoljna predavanjima i organizacijom specijalističke izobrazbe. “Ovdje sam stekla iskustvo i znanje koje će mi zasigurno pomoći u karijeri. Sve je izvrsno organizirano uz puno praktičnog rada. Zahvaljujem predavačima i instruktorima na profesionalnom pristupu našem obučavanju”.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)