Završnica Kupa Ružice Meglaj Rimac održat će se 15. i 16. ožujka 2024. u Požegi

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsAppZAGREB / POŽEGA – Kao što smo ranije najavljivali, završnica Kupa Ružice Meglaj Rimac igrat će se u Požegi. Grabrik je i prije dvije godine bio domaćin Final foura, tada su se zlatom okitile košarkašice Raguse koje su i ove godine jedan od sudionika završnog turnira.

Plamene su tada predvođene La Mamomostale kratkih rukava, ovaj put spremnije i odlučnije čekaju borbu za povijesni trofej, no pred njima je težak posao. U Požegu na završnicu stižu dubrovačka Ragusa,zagrebački Medveščak i Šibenik. Polufinalne utakmice se igraju u petak 15. ožujka, a finale u subotu, 16. ožujka. 

Ždrijeb polufinalnih parova će se uskoro obaviti u Hrvatskom košarkaškom savezu. Već sam pogled na premijerligašku ljestvicu, uz dodatak sigurno ponovno sjajne podrške s tribina i domaći parket, stečeno iskustvo i širinu kadra, ponovno od Plamenihočekujemo najviše, uvjereni da su sada objektivno gledano osjetno kvalitetnije, šire, nego prije dvije godine.

Požega još uvijek u kolektivnom loptačkom sportu nema titulu na nacionalnoj razini, prilika je to da košarkašice ispišu povijest! Plamen Požega i Požeški športski savezpreuzeli su organizaciju završnice, pred njima je puno posla u organizaciji, ali ako sve završi s toliko željenim peharom, sav trud će se isplatiti.

(sportalo.hr)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)