Završnim turnirom u streetballu završio ljetni košarkaški kamp KK Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

POŽEGA – U Sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” danas je održan turnir u streetballu kojim je završio ljetni košarkaški kamp u organizaciji Košarkaškog kluba Požega i pod pokroviteljstvom Požeškog športskog saveza. 

Završnica kampa trebala je biti jutros na košarkaškom igralištu na Gradskim bazenima gdje su polaznici i odrađivali treninge ali je zbog lošeg vremena prebačena u dvoranu.

Nakon dva sata igranja proglašeni su pobjednici u dvije kategorije koji su dobili i prigodne nagrade. U starijoj kategoriji nastupilo je 5 ekipa po 3 igrača, a u mlađoj 4 ekipe po 3 igrača. Nekoliko polaznika propustilo je završni turnir zbog odlaska na more, a u kamp se upisalo oko tridesetak dječaka rođenih 2009. godine i mlađih. 

Svi polaznici su na kraju dobili priznanja o završenom kampu koje im je uručio glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović. S dječacima su u kampu radili treneri Dario Rich i Filip Kojanović koji su po završetku današnjeg turnira sve polaznike i njihove roditelje počastili pizzama i sokovima. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *