Zbog radova na Gradskoj kuglani Škola kuglanja kreće u ponedjeljak, 11. srpnja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade trebala je početi danas, 04. srpnja ali je zbog radova na Gradskoj kuglani odgođena za tjedan dana i počet će u ponedjeljak, 11. srpnja – prenosi Požeški športski savez.

Riječ je o petoj generaciji polaznika Škole kuglanja u našem gradu namijenjenoj mlađim generacijama. Škola kuglanja provodit će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati, a termini će biti usklađeni sa Školom plivanja Požeškog športskog saveza koja također kreće u ponedjeljak, 11. srpnja. 

Sve informacije o Školi kuglanja mogu se dobiti kod voditelja programa Željka Lončara koji je i trener u Kugačkom klubu Nove nade (099 7070 746). Treneru Lončaru od ove godine pomagat će i mladi trener Robert Bakić koji je nedavno položio za trenera kuglanja. U školu kuglanja koja se potpuno besplatna mogu se upisati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola iz cijele županije. 
Polaznici od opreme trebaju imati majicu, hlačice i tenisice. U ljetnu školu kuglanja 2022 upisano je već tridesetak polaznika.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *