Zekanović u Sabor donio ovu vrećicu. Tvrdi da je to kokain koji je našao kod Milanovića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Hrvoje Zekanović otvorio je današnju sjednicu Sabora napadom na predsjednika Zorana Milanovića optuživši ga da je ovisnik o kokainu, a kao dokaz, posve ozbiljno, ponio je vrećicu u kojoj je navodno droga i koju je, tvrdi, našao kod Pantovčaka – prenosi Telegram.

“Evo nekih simptoma prema kojima se može prepoznati ovisnika o kokainu – često šmrcanje, hiperaktivnost, bezrazložna euforija, proširene zjenice. Narkoman navučen na koku zadržava lucidnost, ima izvanredan smisao za prijevaru i laž svake vrste i zato ako osoba nije dobro našmrkana kokainom teško se mogu prepoznati simptomi nadrogiranosti”, započeo je svoje stručno zapažanje Zekanović.

Zatim je kazao kako se jučer šetao Pantovčakom. “Bio je lijep dan. I tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo”, rekao je Zekanović, izvadivši iz džepa poveću plastičnu vrećicu s bijelim prahom. “Unutra je upravo ono što mislite da je. Dakle, upravo ono što mislite. Ovo sam pronašao na Pantovčaku”, konstatirao je Zekanović, mašući s vrećicom nečeg bijelog.

‘Neka se MUP pozabavi s ovim’
Pozvao je ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i Službu za borbu protiv zlouporabe narkotika “neka se pozabave s ovim”. “Neka naprave izvide na Pantovčaku, jer na Pantovčaku imamo ovo”, kazao je Zekanović pa krenuo pričati “o jednom momku, koji se zove Zoran”.

“Taj Zoran je odrastao u betonskom neboderu na 15. katu u Novom Zagrebu i često bi u svojoj dnevnoj sobi raspalio Heroj ulice, zalijepio nosić na prozorsko staklo i gledao vršnjake kako se zabavljaju na ulici, međutim nije napravio domaći uradak i mama i tata ga ne bi pustili na ulicu. Međutim, prošlo je to razdoblje i dočepao se maturalnog plesa, tamo je pušio travu, što je slavodobitno priznao medijima. Počeo se drogirati, i taj gospodin je ušao u politiku i postao predsjednik SDP-a, Vlade, a nažalost i predsjednik države”, ispričao je Zekanović.

Zatim se osvrnuo na Milanovićeve jučerašnje izjave oko blokade ulaska Finske i Švedske u NATO. “Kad strahuju za živu glavu on prijeti Finskoj suludim idejama. Nije on jedini i ne likuje jedino Putin na njegovim suludim idejama, koji danas citira predsjednika Hrvatske. Podržavaju ga i drugovi iz Mosta”, rekao je. “Stvar je jasna. Neka se ispita moj navod”, kazao je mahajući opet vrećicom kokaina i dodao: “I neka se stranke koje ga podržavaju izjasne, makar o njegovim psovkama.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *