Željka Peška i Željko Lončar najbolji na Međunarodnom kuglačkom turniru u Sarajevu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


SARAJEVO  –  Kuglačica Željka Peška i njen trener Željko Lončar predstavljali su Športsku udrugu slijepih “Zlatna dolina” Požega na XV Međunarodnom turniru “Dan grada Sarajeva” za slijepe i slabovidne koji je održan 06. 04.2024. u Sarajevu – prenosi Požeški športski savez.

U vrlo jakoj konkurenciji gdje su nastupili kuglači iz Njemačke,  Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine Željka Peška i Željko Lončar bili su najbolji u svojim kategorijama. Ovaj odlični rezultat je dobar uvod u ono što Željku uskoro očekuje, a to je obrana naslova prvakinje Hrvatske na prvenstvu koje se održava u Zagrebu sljedećeg vikenda, 13. i 14. 04. 2024.

Nakon toga slijede tri vikenda priprema za predstojeće Europsko prvenstvo koje se održava u Poljskoj od 11. – 18. 05. 2024. god. Na prošlom Europskom prvenstvu koje je održano u Rumunjskoj Željka ima osvojeno ekipno zlato i pojedinačnu broncu.

Plan je osvajanje ekipnog zlata i sjajnije pojedinačne medalje u Poljskoj. Željkin trener Željko Lončar aktivni je igrač Novih nada, najboljeg županijskog kuglačkog kluba, ali zbog ozljede nije igrao proteklu sezonu. Osvajanjem zlatne medalje na ovom jakom međunarodnom turniru na najbolji način nagovijestio je svoj povratak.

Neka tako i nastave, a cijeloj reprezentaciji želimo puno uspjeha na Euru u Poljskoj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *