Jučer u Slavonskom Brodu žena ostavila ključeve u autu, pijani mladić ga ukrao i zabio se u kamion

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POLICIJA je opisala slučaj koji se dogodio jučer u Slavonskom Brodu. Žena je ostavila ključeve u autu, a pijani mladić je auto ukrao, da bi uskoro doživio prometnu nesreću.

“Jučer (14. kolovoza), oko 7 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 33-godišnjakinje, koja je ostavila otključano vozilo s ključevima na sjedalu, te isto odvezao u nepoznatom smjeru.Policijski službenici su u 8.20 sati, na području Ruščice pronašli otuđeno vozilo i osumnjičenog. Utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku, koji je bio pod utjecajem alkohola (0,93 promila), te su ga liječnici pregledali i potvrdili da je sposoban za daljnji postupak u policiji.

Kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom potvrđena je sumnja u počinjenje kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari. Utvrđeno je da je isti, nakon što je otuđio vozilo, oko 7.30 sati, u Naselju Andrije Hebranga (Slavonski Brod), krećući se kolnim ulazom, osvrtnim zrcalom oštetio metalni ormarić plinske instalacije. Također je utvrđeno da je u 7.55 sati, u Ruščici, zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika na šljunčanu površinu, udarivši u teretno vozilo. U prometnim nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, te prekršajne naloge zbog prometnih prekršaja, dok su 33-godišnjakinji izdali upozorenje zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, objavila je policija.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *