Zlatko Špiranec dobitnik prestižne Plakete s pisanim priznanjem “Zlatne ruke”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Svečanom Akademijom na kojoj su najzaslužnijim hrvatskim obrtnicama i obrtnicima dodijeljena najviša priznanja, Statua i Plaketa “Zlatne ruke”, i ove je godine tradicionalno obilježen Dan Hrvatske obrtničke komore, kao spomen na održavanje obnoviteljske Skupštine 1. srpnja 1994. godine, kada su hrvatski obrtnici prvi put dobili svoj zakon – Zakon o obrtu, ali i svoju Komoru.

Najprestižnije priznanje Hrvatske obrtničke komore, Statuu “Zlatne ruke” s poveljom koja se dodjeljuje kao priznanje za dugogodišnji uspješan rad u obrtu i izniman doprinos razvoju hrvatskog obrtništva, ove je godine dobilo petero hrvatskih obrtnica i obrtnika, dok je Plaketu “Zlatne ruke” s pisanim priznanjem ove godine primilo osam obrtnica i obrtnika iz Republike Hrvatske, a među njima je i vlasnik obrta za soboslikarske i ličilačke radove “Špiranec, gospodin Zlatko Špiranec.

O dodijeljenom priznanju, oglasili su se i Hrvatske obrtničke komore:
“Upoznajte Zlatka Špiranca, koji stoji iza obrta za soboslikarske i ličilačke radove “Špiranec”, s radnim iskustvom koje traje od 2007. godine.
Uz predan rad, g. Špiranec vrijeme posvećuje i kao mentor mnogim naučnicima koje je uspješno educirao te i dalje kontinuirano podučava.
Aktivno sudjeluje u radu Udruženje obrtnika Požega i trenutno obnaša funkciju predsjednika Obrtničke komore Požeško-slavonske županije.
Svojim aktivnostima dao je značajan doprinos razvoju obrtničkih asocijacija, a ističe se i po svom angažmanu u jačanju solidarnosti unutar obrtničke zajednice, kao i kroz humanitarne aktivnosti koje poduzima.
Čestitamo!”

Ovim putem se i portal Požeški.hr pridružuje čestitkama gospodinu Zlatku Špiranecu na ovom prestižnom priznanju!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *