‘Zlatna Slavonija Bike&Bed’ unaprjeđuje smještajnu turističku ponudu Požeško-slavonske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Turistička zajednica Požeško-slavonske županije ostvarila je značajan korak u promociji outdoor ponude putem projekta Zlatna Slavonija Outdoor. Uvedena standardna oznaka za smještaj “Zlatna Slavonija Bike&Bed” pružateljima usluga smještaja u PSŽ omogućava dodatnu valorizaciju njihovih usluga na tržištu. Uvođenje ovog standarda za posebnu kategoriju turističke ponude omogućava pojedinom smještajnom objektu isticanje oznake kojom garantira potrošaču pružanje dodatnih usluga za prihvat biciklista i cikloturista – prenosi Turistička zajednica Požeško-slavonske županije.

Dodjela certifikata za prvih 10 smještajnih objekata nositelja standarda održana je u Maloj vijećnici Požeško-slavonske županije prilikom koje su pružatelji usluga uz dodatno dobivene informacije o budućoj promociji, razvoju projekta i zajedničkim aktivnostima, preuzeli svoje certifikate i table s oznakom za objekt. Vlasnici smještajnih objekata prilagodili su svoje sadržaje i time ispunili standardizirane kriterije koji su uključivali uspostavu sustava informiranja o biciklističkoj ponudi, prilagodbu prostora za bicikle i opremu, omogućavanje servisa i popravak bicikala te mogućnost korištenja raznih usluga poput pranja i sušenja odjeće, najma bicikla i opreme, prijevoza po potrebi i ostalo.

Projekt “Zlatna Slavonija Outdoor” predstavlja kontinuirani proces razvoja i ulaganja u posebne oblike turizma koji Turistička zajednica Požeško-slavonske županije provodi spajajući pristup razvoju turizma s fokusom na promociju aktivnog odmora i istraživanje prirodnih ljepota Zlatne Slavonije. U suradnji sa stručnjacima, Turistička zajednica ostvaruje značajan napredak u podizanju svijesti o turističkoj ponudi područja i stvara pozitivnu percepciju kod domaćih i stranih gostiju. Uvođenje Bike&Bed standarda dio je projekta “Zlatna Slavonija Outdoor” sufinanciranog od strane Hrvatske turističke zajednice kroz Fond za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)