Zlatne Požeške mažoretkinje na prijemu kod gradonačelnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požeške mažoretkinje vratile su se prošloga tjedna iz španjolskog Blanesa gdje su sudjelovale u WBTF (World baton twirling federation). Nakon mjesec dana svakodnevnog treniranja uspjeh nije izostao pa je tako i ovo natjecanje bilo uspješno za naše plesačice i plesače koji su osvojili četiri prva mjesta. Na uspjehu su im čestitali gradonačelnik Požege dr.sc. Željko Glavić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović te ih prigodno počastili tortom i ružama – prenosi Grad Požega.

Voditeljica Marina Mihelčić zahvalila je u ime Požeških mažoretkinja gradonačelniku na podršci koju im Grad Požega kontinuirano pruža za njihov rad i natjecanja.

U kategorijama Freestyle corps junior, Enertainment Corps junior i Entertainment Corps senior natjecale su se mažoretkinje iz Požege i Kraljevca, a sve tri kategorije osvojile su Požežanke. Dvoboj u kategoriji Freestyle corps senior između Požege i španjolske ekipe Monteagudo završio je tijesnom pobjedom Požeških mažoretkinja. Benjamin Iličić bio je peti u kategoriji Men’s solo senior Level A.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *