Zlatni Studio za novo kazališno lice otišao u ruke Ružice Maurus!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U kategoriji radio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog Studia, a u kategoriji najboljeg radijskog glasa kipić Zlatnog Studija odnosi Barbara Kolar s Top Radija. Njoj je to prvi Zlatni Studio. U kategoriji najbolje radijske postaje glasatelji su odlučili da ta titula pripada Radio Sljemenu, radiju koji svoje dobre vibracije širi još od 1953. godine – prenosi Slobodna Dalmacija.

“Kao da nisam s televizije, zaplela sam se u kablove pa je prva nagrada skoro bila i zadnja”, našalila se na početku svog govora Barbara Kolar i zahvalila se svima, i koji je podržavaju i onima koji su ‘antiprotivni‘.” poručila je Barbara.

Nagradu za najbolje novo lice u kazalištu osvojila je Ružica Maurus za ulogu gostioničarke Ruže u predstavi ‘Gostioničarka‘

“Unaprijed se ispričavam svima koje ću zaboraviti spomenuti, ovo će vjerojatno biti najgori govor na dodjeli Zlatnog Studija ikad. Ja sam sve ove spomenula jer moja bliža i dalja rodbina uključuje 77 članova. Hvala mom Gradskom kazalištu Požega”, rekla je među ostalim Ružica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)