Zlatni Studio za novo kazališno lice otišao u ruke Ružice Maurus!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U kategoriji radio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog Studia, a u kategoriji najboljeg radijskog glasa kipić Zlatnog Studija odnosi Barbara Kolar s Top Radija. Njoj je to prvi Zlatni Studio. U kategoriji najbolje radijske postaje glasatelji su odlučili da ta titula pripada Radio Sljemenu, radiju koji svoje dobre vibracije širi još od 1953. godine – prenosi Slobodna Dalmacija.

“Kao da nisam s televizije, zaplela sam se u kablove pa je prva nagrada skoro bila i zadnja”, našalila se na početku svog govora Barbara Kolar i zahvalila se svima, i koji je podržavaju i onima koji su ‘antiprotivni‘.” poručila je Barbara.

Nagradu za najbolje novo lice u kazalištu osvojila je Ružica Maurus za ulogu gostioničarke Ruže u predstavi ‘Gostioničarka‘

“Unaprijed se ispričavam svima koje ću zaboraviti spomenuti, ovo će vjerojatno biti najgori govor na dodjeli Zlatnog Studija ikad. Ja sam sve ove spomenula jer moja bliža i dalja rodbina uključuje 77 članova. Hvala mom Gradskom kazalištu Požega”, rekla je među ostalim Ružica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *