Zločesta rupa nerješiv problem za Grad Požegu?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Rupa na kolniku na mostu u Ulici Slavka Kolara, točnije na ulasku u Babin Vir je čini se nerješiv problem za Grad Požegu odnosno njegov komunalni odjel.
Tome u prilog govori činjenica da je ovo četvrti put da o istom problemu pišemo i za pretpostaviti je da će se problemu pristupiti kao i prethodna tri puta maksimalno odgovorno. Ovo maksimalno odgovorno je naravno sarkazam.
Prethodna tri puta problem je “riješen” tako da bi došli “majstori” s kombijem u kojemu se nalazi asfalt, s cigarom u ustima bi izbacili dvije lopate u rupu, nekoliko puta s lopatom lupili po asfaltu “da bolje sjedne”, eventualno jednom skočili na to (čisto da se provjeri jel to to) nakon čega bi se uputili “riješiti drugi problem”.
Podsjetimo ove poslove je nekad obavljala tvrtka Komunalac Požega d.o.o. te je zbog nezadovoljstva gradonačelnika njihovom pristupu određenim radovima posao dodijelio privatnoj tvrtki, a kojoj, nije nam poznato.
Nadamo se da će tvrtka koja se plaća iz proračuna Grada Požege čim prije pojaviti i riješiti ovaj problem koji uništava vozila sugrađanki i sugrađana!
Ako su plaćeni da održavaju i brinu o prometnicama, trebali su to već riješiti a ne čekati da im netko ukaže na to, no na žalost nisu, svi čekaju da se nešto samo od sebe dogodi.
U nastavku možete pogledati zločestu rupu u nekoliko fotografija koja je čini ne nerješiv problem za Grad Požegu:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *