Županica Jozić prvašićima u Brestovcu zaželjela puno uspjeha u njihovim prvim školskim koracima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Povodom početka još jedne školske godine, županica Antonija Jozić zajedno sa pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Sunčicom Bajić, načelnikom Općine Brestovac Zdravkom Mandićem te u pratnji ravnatelja OŠ Dragutina Lermana Brestovac Markom Buće, posjetila je prvašiće na njihov prvi dan koji provode u školi – prenosi Požeško-slavonska županija.

„Dragi prvašići, drage učiteljice, dragi učenici OŠ Dragutina Lermana u Brestovcu želim vam svima puno uspjeha u novoj školskoj godini. Posebno vama, dragi prvašići, koji ste prvi put sjeli u školske klupe i od danas ćete početi marljivo učiti, vježbati i družiti se sa svojim prijateljima.“ – rekla je županica te zaželjela ravnatelju i cijelom kolektivu škole uspješnu novu školsku godinu te istaknula kako je ovo škola u kojoj su postignuti svi standardi, kako za učenje, tako i za predavanje. „I ove godine smo tradicionalno darivali naše prvašiće poklonom, koji je sufinanciran od strane općine te Županije, a koji se sastoji od učeničkog pribora koji će učenicima biti od koristi.“ – rekla je županica te dodala kako su sufinancirani paketići za svih 590 prvašića u županiji. „S ravnateljem smo razgovarali i o rekonstrukciji kotlovnice, a slijedeće ulaganje trebalo bi biti u kuhinju.“ – zaključila je.

Županica je pozvala i vozače na poseban oprez, a posebno zbog prvašića koji prvi puta kreću u škole.

Načelnik je kazao kako općina nema upravljačka prava u školi, ali da rado pomažu što god treba, pa su tako pomogli i s radnim materijalima za učenike te pokrili troškove organizacije male škole.

Ravnatelj škole zahvalio se županici i načelniku na svemu do sada učinjenome za školu te kazao kako se uvjeti poboljšavaju, a učenika je nažalost manje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *