Županica Jozić sa Zlatnim Lugom i Turističkom zajednicom PSŽ na sajmu u Njemačkoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Najveći međunarodni turistički sajam f.re.e u Bavarskoj službeno je otvoren i trajat će do nedjelje, 26. veljače, na kojemu je ovogodišnja zemlja partner Hrvatska. Klaster Slavonija svoju ponudu predstavlja na štandu u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice te se uz Slavoniju predstavlja 27 hrvatskih suizlagača, hoteliera, agencija, prijevoznika i drugih turističkih zajednica. Otvorenju sajma su prisustvovali ministrica turizma i sporta RH Nikolina Brnjac i direktor HTZ-a Kristjan Staničić koji su istaknuli važnost njemačkih turista za hrvatski turizam. Turističku ponudu Požeško-slavonske županije u suradnji s agencijom I.D. Riva Tours na sajmu predstavlja i Zlatni Lug uz podršku TZ Požeško-slavonske županije i TZ Grada Požege.

Unatoč brojnim obvezama, županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, uspjela je danas doći i prisustvovati najvećem međunarodnom turističkom sajmu f.re.e u Munchenu, gdje su je dočekali predstavnici Zlatnog Luga Thomas Heinz i Leo Pandžić, te direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović.
“Pozdrav iz Munchena s međunarodnog turističkog sajma kojemu je ove godine Hrvatska zemlja partner. Klaster Slavonija svoju ponudu predstavlja na štandu u sklopu štanda Hrvatske turističke zajednice. U Munchenu je u suradnji s agencijom I.D. Riva Tours i naš Zlatni Lug” – priopćila je županica Jozić putem svog Facebook profila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *