Županice Jozić sramite se!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


SimilarWeb je stranica na kojoj se mogu vidjeti podatci o čitanosti svih portala na svijetu.
Ako ste vlasnik portala duže od 6 mjeseci i ako vaš portal ima više od 50 tisuća pregleda na mjesečnoj razini, vaši podatci o čitanosti portala, bit će javno vidljivi, ako ne ispunjavate uvjete, ništa od toga.

Tako je portal Požeški.hr “kratak” jer još nije napunio pola godine svog rada, no ubrzo će doći i taj trenutak, pa ćemo i mi biti vidljivi na SimilarWeb portalu.
Prema podatcima iz SimilarWeba i podatcima našeg portala iz Google Analyticsa, portal Požeški.hr u vlasništvu Matea Pejakovića drugi je najčitaniji informativni portal u Požeško-slavonskoj županiji, odmah iza 034 portala.
034 portal u vlasništvu je Ante Mandarića i postoji više od 11 godina te svoje prvo mjesto za sada čvrsto drži. Na trećem mjestu nalazi se portal SBplus u vlasništvu Jerka Zovaka, dok je na četvrtom mjestu portal Požega.eu u vlasništvu Dražena Krstanovića.

Prije nekoliko tjedana, Grad Požega i Požeško-slavonska županija objavili su Javni poziv za financiranje elektroničkih medija (televizije, radio postaje, portali).

Jučer su objavljeni rezultati Požeško-slavonske županije koje je potpisala županica Antonija Jozić.

Tako su iznose od 24 tisuće kuna za 2022. godinu dobili portali Požeški vodič, Slavonski.hr i SBplus što je bio viši platni razred.
DUPLO manji iznos dobio je portal Požeški.hr, odnosno 12 tisuća kuna.

Prema SimilarWeb portalu, Požeški vodič posljednjih 30 dana ima 288 pregleda.
Slavonski.hr posljednjih 30 dana ima 1500 pregleda.
SBplus posljednjih 30 dana ima 220 000 pregleda.
Požeški.hr posljednjih 30 dana ima 391 000 pregleda.

Jedini tko je zaista zaslužio navedeni iznos je SBplus portal.
Kakvi su naši DNEVNI pregledi, gore navedena dva portala nemaju na GODIŠNJOJ bazi, ali su portali koji spadaju u kategoriju podobni, čitaj poslušni i koji nikad nisu napisali ništa protiv županice Jozić i njoj bliskih suradnika, kao takvi zaslužuju biti nagrađeni novcem poreznih obveznika.

Požeški.hr u posljednjih 90 dana ima znatno više od milijun pregleda, dok navedena dva portala zajedno imaju par tisuća u 90 dana.
Glavna urednica Požeškog vodiča je iz Pleternice kao i županica Jozić, dok je županica Jozić za Slavonski.hr više puta izjavila kako o njoj “lijepo pišu”.
Toliko o kriterijima.

Županica Jozić ne shvaća da je jedan klik, jedan čovjek i da je jedini relevantni pokazatelj uspješnosti nekog portala upravo ČITANOST.
Našu čitanost koju nemaju svi zajedno prijavljeni na natječaj, ona je izignorirala jer nismo PODOBNI i POSLUŠNI.
Tako se županica Jozić odnosi prema mladim poduzetnicima i daje im do znanja da nisu poželjni.
Ipak je gospođa Jozić kompetentna pričati o poduzetništvu, jedan obrt je propao, o dugovima i drugim zanimljivostima, drugi puta.
Iz županije iz koje je gotovo najviše ljudi odselilo, gospođa pokazuje i nama drugima da nam je bolja opcija odseliti. Podsjetimo, do sada u nekoliko navrata, a između ostaloga i za Božić i Novu godinu, županica Jozić jedino našu ponudu za čestitku nije prihvatila, od svih drugih portala je!

Portali Požega.eu i 034 portal se na navedeni natječaj nisu prijavili.
Županici Jozić smo zahvalili na odluci i odustali od sramotne potpore kojom je županica pokazala kako nagrađuje poslušne.
Završne riječi bi bile, županice Jozić sramite se!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *