Županice Jozić, zašto već 4 mjeseca ne želite pomoći mještanima Biškupaca u saniranju mosta?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Prvo želimo podsjetiti Županicu Jozić da Požeško slavonska županija NIJE samo PLETERNICA, nego županija s 5 gradova i 5 općina.

Tako se u Požeško slavonskoj županiji nalaze gradovi: Požega, Kutjevo, Pakrac, Lipik i Pleternica, te Općine: Velika, Čaglin, Brestovac, Kaptol i Jakšić.

Problem koji mještanima Biškupaca apsolutno nitko ne želi riješiti je most uništen 6. lipnja 2021. u poplavama.

Kroz razgovor s mještanima, doznali smo da se nadležni s njima igraju kao da su ping pong loptice te odgovornost prebacuju jedni na druge, te tako Općina Velika tvrdi da nije njihova nadležnost, isto kao i Županijska uprave za ceste (ŽUC).

Biškupci su trenutno podijeljeni na dva dijela, a obilazak se odvija kroz Doljance, gdje je cesta uska, a sada već i uništena.
Most je u takvom stanju da je pitanje kada bi se mogao cijeli srušiti, što će dodatno dočarati fotografije.

Mještani su zaista susretljivi i ljubazni, svjesni su da se problem ne može riješiti preko noći, no nitko ga ne pokušava riješiti, to je najveći problem.
Od 6. lipnja 2021. postavljeni su pijesak i oznake da tamo ne prolaze i više se nitko nikada nije pojavio.


16. svibnja 2021. u prvom krugu lokalnih izbora, gospođa Antonija Jozić je s gotovo premoćnih 60% pobijedila, te postala prva županica Požeško slavonske županije.
S obzirom na vodstvo županije u proteklih 8 godina, što god županica bude napravila, bit će uspjeh i napredak.

Osobno smatram da je gospođa Jozić osoba koja je dokazala da može i zna, ali pasti na prvom testu, a želiš biti odlikaš, zaista je nedopustivo te takva situacija nema perspektivu niti budućnost.

Kako se može vidjeti po raznim medijima, županica ne propušta ništa u Pleternici, a za Biškupce nema volje ili vremena ili su joj ostavljeni nepodobni, da ne kažem nesposobni suradnici bivšeg župana koji ju nisu obavijestili o problemu u Biškupcima?

Za sada odgovore na ta pitanja ne znamo, no nadamo se da će županica Jozić ubrzo ne samo odgovoriti na naš upit, već otići u Biškupce, vidjeti što je problem i u što je kraćem vremenu riješiti problem s mostom i izmamiti osmijehe na lica mještana, stanovnika Požeško slavonske županije bez obzira da li je problem u njenoj ingerenciji ili ne.
Žitelji Požeško slavonske županije su je izabrali na predstojećim izborima jer joj vjeruju, pa se nadamo da glasači neće biti prevareni i razočarani.
Političare se ne bira kako bi bili na debelim plaćama, nego kako bi služili građanima koji su ih izabrali, odnosno ukazali povjerenje.

Osim Požeško-slavonskoj županiji, upite smo poslali i Općini Velika, te Županijskoj upravi za ceste.

Iskreno vjerujemo da će problem riješiti isključivo županica, jer su ostali očito je, pokazali svoju nezainterenost i nesposobnost.

Dok god se problem ne riješi, mi nećemo odustati, s toga se dame i gospodo, nadležni za selo Biškupci, uhvatite posla jer se proračuni za Vaše plaće pune novcem poreznih obveznika!

Glavni urednik Požeški.hr, Mateo Pejaković

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika