Županijska predsjednica HDZ-a Antonija Jozić čestitala 33. obljetnicu osnutka HDZ-a Požega

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Županica Požeško-slavonske županije, članica Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice Hrvatske i predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije Antonija Jozić putem svog Facebook profila podsjetila je i čestitala svim članicama i članovima HDZ-a 33. obljetnicu osnutka HDZ-a Požega.
Predsjednica Jozić, iskoristila je priliku i pozvala je sve članice i članove na obilježavanje 33. obljetnice osnivanja HDZ-a Požeško-slavonske županije, koja će se održati u četvrtak 9. travanja 2023. godine s početkom u 18:00 sati u Svečanoj dvorani Gloria.

“Na današnji dan 1990. godine u Požegi je osnovan HDZ, a za prvog predsjednika izabran Antun Božić.
U ovom relativnom dugom periodu Hrvatska demokratska zajednica bila je predvodnik brojnih promjena koje su se ticale ponosnog hrvatskog naroda. Počevši od uspostave neovisne i suverene Republike Hrvatske, pristupanja u NATO te današnjih dana kada smo ponosna članica Europske unije, Europodručja i Schengena HDZ je bio ključan faktor svih segmenata hrvatskog puta.
Kroz taj period, kako u radu stranke, a samim time i napretku Hrvatske, brojni naši susjedi, prijatelji i obitelji su dali svoj obol. Prilika je ovo da se sa zahvalnošću sjetimo utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice, članova prve skupštine s predsjednikom Antunom Božićem te svih onih koji su nesebično radili za Hrvatsku do današnjih dana. S posebnim pijetetom sjetimo se svih naših poginulih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja te prvog hrvatskog predsjednika i prvog predsjednika HDZ-a, dr. Franje Tuđmana. Neka im je vječna hvala i slava!
Svim članicama i članovima HDZ-a čestitam obljetnicu osnutka stranke u #PSŽ” – priopćila je županijska predsjednica HDZ-a Antonija Jozić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)