Županijski izbor za Miss Hrvatske 2023. godine u Kutjevu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kako postati Miss Hrvatske 2023?
Postani prvo Miss Požeško-slavonske županije!

Ove godine slavi se svečana trideseta obljetnica našeg  najstarijeg i najprestižnijeg izbora ljepote u Hrvatskoj koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom.

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija a po prvi puta nakon dugo godina stanke svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss Hrvatske dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu.
” Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izbor Miss Požeško-slavonske županije i posebno sam sretna što će se po prvi puta izbor održati u prekrasnom gradu Kutjevu na Trgu Graševine-  24. rujna s početkom u 20.00 sati u doba početka berbe grožđa po kome je i Vaš kraj najprepoznatljiviji. Ovim putem zahvalila bih se i gradonačelniku grada Kutjeva Josipu Budimiru na gostoprimstvu i svesrdnoj potpori kao i županici Požeško-slavonske županije Antoniji Jozić što je prepoznala važnost i značenje ovog našeg izbora koji osim ljepote promovira  tradiciju i običaje naše prekrasne domovine- rekla nam je vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta – Iva Loparić Kontek.

Zainteresirane djevojke koje žele sudjelovati na izboru za Miss Požeško-slavonske županije moraju biti hrvatske državljanke, neudane i bez djece u dobi  od 17 do 27 godina. Potrebno je ispuniti prijavnicu na službenoj web stranici izbora https://miss.hr/prijavnica  do 11.rujna

12.09.2023.s početkom u 18.00 sati u  Kazališnoj kavani u Požegi – Trg Svetog Trojstva 20  , održati će se tada i službeni casting na kojem će biti izabrano 10 finalistica, koje će se boriti za titulu Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023. – priopćili su iz Kutjevački.hr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)