Županijski tamburaški orkestar Vallis Aurea najavljuje koncert: “Najljepše skladbe i pjesme Šokačke rapsodije”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Županijski tamburaški orkestar Vallis Aurea s nestrpljenjem i ponosom najavljuje svoj prvi samostalni koncert pod nazivom “Najljepše skladbe i pjesme Šokačke rapsodije”, koji će se održati 7. svibnja u Gradskom kazalištu Požega, u 19:30 sati. Ovaj glazbeni događaj obećava da će biti nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje tamburaške glazbe.

Nakon što odsviraju Šokačku rapsodiju sa 100 tamburaša u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Županijski tamburaški orkestar u Požegu donosi glazbeno putovanje kroz najljepše skladbe i pjesme Šokačke rapsodije. Publika će imati priliku uživati u virtuoznosti i strastvenoj izvedbi naših talentiranih glazbenika, dok će ih dirigentska palica Saše Botičkog voditi kroz čarobni svijet tamburaške glazbe.

Ovaj koncert predstavlja spoj tradicije i suvremenosti, gdje će se kroz prepoznatljive melodije i ritmove Šokačke rapsodije istaknuti bogatstvo tamburaške glazbe i kulturne baštine našeg kraja. Bit će to prilika da se zajedno proslavi ljepota i snaga tamburaške glazbe te da se uživa u jedinstvenom glazbenom iskustvu koje će dirnuti srca svih prisutnih.
Rezervacija mjesta za ovaj koncert već je moguća, stoga ne propustite priliku da budete dio ovog posebnog glazbenog događaja. Rezervirajte svoje mjesto i pripremite se za nezaboravnu večer uz Županijski tamburaški orkestar Vallis Aurea u Gradskom kazalištu Požega!

Datum: 7. svibnja 2024. godine
Vrijeme: 19:30 sati
Mjesto: Gradsko kazalište Požega

Za više informacija i rezervaciju ulaznica posjetite službenu stranicu Centra Tambura ili nazovite na broj 098793343.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)