Žurni dovršetak sustava odvodnje i intenzivirani radovi na rekonstrukciji prometnice

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kako je i najavljeno pleternička gradonačelnica Marija Šarić sazvala je koordinaciju svih uključenih u gradilište u naseljima Frkljevci i Kadanovci koja su proteklu nedjelju imali problema sa velikom količinom padalina – prenosi Grad Pleternica.

– Svjesni smo kako se radi o velikim zahvatima, no kako sam naglasila dosta vremena je odmaklo i moramo razumjeti stanovnike koji imaju sve manje strpljenja. Jasno nam je da nismo niti naručitelj niti nadzor, no kada se dogode situacije kao što je bila nedjeljna mi smo na terenu s građanima i nastojimo minimalizirati štete. Tražim od vas da razumijete našu poziciju i da se radovi na sustavu odvodnje dovrše i da se intenziviraju radovi rekonstrukciji prometnice – rekla je uvodno Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Sastanku je prisustvovala i požeško-slavonska županica Antonija Jozić koja se složila s apelom pleterničke gradonačelnice.

– Kao što je i gradonačelnica navela, radi se o velikim projektima koje su građani čekali dugi niz godina i ja sam iskreno zahvalna svima njima na silnom strpljenju koje su iskazali unatoč ovim problemima. Apeliramo na izvođače i inzistiramo na tome da se ovi infrastrukturni radovi završe u najkraćem mogućem roku – dodala je Jozić.

Zaključno je na sastanku dogovoreno kako će izvođač radova na sustavu odvodnje kroz 10 dana dovršiti posao, a izvođač radova na rekonstrukciji ceste nakon sanacije štete ozbiljnije pristupiti dovršetku posla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)