Branitelji podržali suborca Anđelka Ledića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Prije nekoliko dana, pisali smo o neugodnoj i sramotnoj situaciji u koju je doveden jedan od najboljih i najstručnijih kuhara u našoj županiji gospodin Anđelko Ledić. Članak možete pročitati OVDJE.

Sada smo na mail redakcije zaprimili i priopćenje Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Požeško-slavonske županije koju potpisuje predsjednik i umirovljeni brigadir HV Krešimir Pavelić.

“Neugodno smo iznenađeni odnosom prema našem dragovoljcu domovinskog rata Anđelku Lediću u Obrtničkoj školi Požega koji pokazuje svu okrutnost i nepoštivanje hrvatskih branitelja za koje se samo u prigodnim prilika svi zaklinjemo.

Naprotiv ovdje se radi o vrsnom stručnjaku, majstoru prepoznatljivom po svojim kulinarskim vještinama u cijeloj Hrvatskoj te šire, koji može samo doprinijeti prenošenju svog znanja na nove generacije učenika i samovolji ravnateljice Šnajder Ive, mobingom te nepoštivanju svih normi i pravila struke i logike!
S toga pozivamo osnivača i nadležna tijela da ne dozvole ovakav bahati neodgovoran odnos prema stručnjaku branitelju i vrsnom kulinarskom virtuozu te zaustave ponižavajući odnos prema Hrvatskom branitelju Anđelku Lediću.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *