Chef Marijan Bek održao kolegij Regionalne hrvatske kuhinje požeškim studentima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Glavni kuhar, šef kuhinje i voditelj ugostiteljstva Zlatnog Luga, chef Marijan Bek, jučer je na kolegiju Regionalne hrvatske kuhinje, studentima Fakulteta turizma i ruralnog razvoja držao predavanje kako pripremiti neka autohtnona jela. Studenti su zasigurno s jučerašnjeg kolegija bogatiji za nova znanja i vještine, a s Fakulteta turizma i ruralog razvoja putem Facebook stranice priopćili su:

“Na kolegiju Regionalne hrvatske kuhinje studenti su pripremali autohtona jela sa chefom Marijanom Bekom sa nastavne baze Zlatni Lug (Istarski fuži sa tartufima, svinjsko prženje sa palentom, rižoto sa pršutom i rikolom, svinjski mozak sa bijelim lukom, lungić od crne slavonske svinje sa sotiranim cherry rajčicama).”

Kako izgledaju jela koja su pripremili, pogledajte u nastavku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *