Chef Marijan Bek održao kolegij Regionalne hrvatske kuhinje požeškim studentima

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Glavni kuhar, šef kuhinje i voditelj ugostiteljstva Zlatnog Luga, chef Marijan Bek, jučer je na kolegiju Regionalne hrvatske kuhinje, studentima Fakulteta turizma i ruralnog razvoja držao predavanje kako pripremiti neka autohtnona jela. Studenti su zasigurno s jučerašnjeg kolegija bogatiji za nova znanja i vještine, a s Fakulteta turizma i ruralog razvoja putem Facebook stranice priopćili su:

“Na kolegiju Regionalne hrvatske kuhinje studenti su pripremali autohtona jela sa chefom Marijanom Bekom sa nastavne baze Zlatni Lug (Istarski fuži sa tartufima, svinjsko prženje sa palentom, rižoto sa pršutom i rikolom, svinjski mozak sa bijelim lukom, lungić od crne slavonske svinje sa sotiranim cherry rajčicama).”

Kako izgledaju jela koja su pripremili, pogledajte u nastavku.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)