Darko Larva iz Trenkova osvojio nagradu na Danima hrvatskog turizma 2022.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj. Kroz višednevni program Dana hrvatskog turizma tradicionalno se obilježava turistička godina u Republici Hrvatskoj te se putem stručnih predavanja, radionica, prezentacija i radnih sastanaka sažimaju turistička i gospodarska postignuća, komentiraju aktualne teme vezane uz turizam te prezentiraju turistički potencijali za daljnji razvoj i učinkovitije pozicioniranje hrvatskog turizma.

Dio programa čini i svečana dodjela godišnjih turističkih nagrada, uz izravni televizijski prijenos. Nagrade se dodjeljuju pojedincima, predstavnicima turističke industrije te najboljim odredištima i subjektima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja.
Godišnje hrvatske turističke nagrade zajednički su projekt Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore, nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

Ovogodišnji “Dani hrvatskog turizma 2022.” održavaju se u Šibeniku, točnije u Amadria Park Hoteli Šibenik.
Prestižnu nagrada osvojio je i Darko Larva, vlasnik Seoskog turizma Larva iz Trenkova. U njegove ruke a na ponos čitave naše Požeško-slavonske županije dopala je prestižna nagrada “Čovjek – ključ uspjeha” u kategoriji Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva.
Ovim putem gospodinu Larvi i čitavoj njegovoj obitelji čestitamo, čini se da se na kraju trud, rad i odricanje isplate!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *