Demanti Gradske uprave Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na objavu našeg današnjeg članka pod nazivom: Priča o “VOLIM – NE VOLIM” iz nalivpera Glavnog urednika jednog požeškog portala, reagirali su iz Gradske uprave Grada Požege te zatražili demanti zbog “neistinite tvrdnje”.

Demanti prenosimo u cijelosti:

Osvrt portala Požeški.hr na demanti:

Drage čitateljice i čitatelji, kao prvo mi nismo nigdje u tekstu naveli da portal o kom smo pisali ima ugovor s Gradom Požegom, samo da je plaćen od Grada Požege i pitamo se što smo točno u tome krivo napisali?

Ugovori za SVE portale su istekli 31.12.2021. godine te će ovih dana biti produženi (odnosno bit će novi model, konkretno nešto tipa javnog natječaja za medije).

Isto tako, pitamo se ako već gospodin gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić želi “tjerati mak na konac” i ako želi prokazati da je portal Požeški.hr taj koji objavljuje netočne ili neprovjerene informacije, zašto nije objavio podatak o ugovorima o “medijskom praćenju” i prikazao koliko je kojem portalu mjesečno platio u posljednjih 6 mjeseci gdje je u on u funkciji gradonačelnika ili još bolje, zašto nije objavio dokument i pokazao koliko je koji portal imao mjesečno u posljednje 4 godine gdje je gradonačelnik Glavić bio u funkciji predsjednika Gradskog vijeća Grada Požege i predsjednika Županijske organizacije HDZ-a s kojom je ujedno bio i “najjača” osoba u županiji, od koje se za apsolutno sve tražio “blagoslov”?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika