Demanti bivšeg gradonačelnika Zdravka Ronka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Demanti gospodina Zdravka Ronka, zastupan po punomoćniku Tihomiru Kovačiću na jučerašnji članak pod nazivom: “Je li gradonačelnik Glavić ispao licemjer? prenosimo u cijelosti:

“U navedenom članku koji govori o tome kako je 21. prosinca 2021. godine, s početkom u 18:30 sati, u Gradskoj knjižnici Požega održan je svečani prijem povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Grada Požege, iznesena je informacija: “nekakav nepisani kodeks bio je da se pozivaju i bivši gradonačelnici i to su radili i prethodnici gradonačelnika Glavića, no gradonačelnik Glavić i dalje poziva podobne, tako su bili pozvani bivši gradonačelnici Dragutin Štirmer i gospodin Zdravko Ronko, dok za Vedrana Neferovića i Darka Puljašića nije bilo mjesta (ili više nisu podobni).”

Navedena informacija je, naime, u odnosu na gospodina Ronka, u cijelosti netočna.

Gospodin Zdravko Ronko nije pozvan, odnosno nije primio nikakav pisani ili drugi odgovarajući poziv na svečani prijem povodom božićnih i novogodišnjih blagdana Grada Požege koji je održan dana 21. prosinca 2021. godine, s početkom u 18:30 sati, u Gradskoj knjižnici Požega te su, dakle, i sve ostale Vaše konstrukcije u tom članku bespredmetne. “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *