Dječje igralište u Babinom viru dobilo novu rasvjetu!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Preksinoć smo u članku pod nazivom “U ovom mrklom mraku nalazi se dječje igralište i gradit će se osnovna škola!” ukazali na problem stanovnika mjesnog odbora Babin vir. Naime, nakon što je u gradu zamijenjena i postavljena nova LED rasvjeta, kvart i ponajprije dječje igralište su u noćnim satima bili u mrklom mraku. “Nekad se vidjelo sve, sada se ne vidi ništa” – izjavila je jedna sugovornica.
Već sinoć dječje igralište, odnosno nogometno igralište s umjetnom travom bilo je obasjano novim i dodatnim LED reflektorima koji su mrak “uništavali” jakim svijetlom. Ti reflektori nisu bili u funkciji kako smo naveli “dobrih pet godina” a vjerojatno i puno duže. Sada je s njihovom zamjenom dječje igralište ponovno znatno sigurnije i vidljivije jer nije u mrklom mraku u kome se do prije dva dana, nije vidio “prst pred nosom”.

Na žalost, ovo je samo privremeno rješenje jer je osvjetljen samo jedan dio igrališta, no za “prvu ruku”, napredak je vidljiv i obećavajući. Teško je nakon godina nerada bivših čelnika Grada očekivati da će aktualni gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić sa suradnicima moći ispraviti “krive Drine” preko noći, ali je zasigurno pohvalno i utješno da Gradska uprava, za sve probleme koje iznosimo u ime Požežanki i Požežana ima sluha i volje te da ih rješavaju čim je prije i kvalitetnije moguće.

Problema je nažalost puno, ali gdje ima volje, ima i načina.
U nastavku donosimo i nekoliko fotografija od sinoć s dječjeg igrališta u Babinom viru pored kojeg će se u skorijem periodu graditi i nova osnovna škola.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)