Dodjela priznanja dragovoljcima Narodne zaštite Domovinskog rata Grada Kutjeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ovog utorka se u gradskoj vijećnici održala dodjela 30. godišnjice osnivanja Narodne zaštite koja se trebala održati prošle godine, ali to je spriječila pandemija koronavirusa i niz okolnosti.
Sve prisutne na početku je pozdravio Ante Pavković koji se zahvalio svima koji su se odazvali. Nakon uvodnog pozdrava je istaknuo kako je Kutjevo bilo značajnija jedinica mjesnih u formiranju svega onoga što je prethodilo Domovinskom ratu. Poslije gospodina Pavkovića, gospodin Farkaš je odmah na početku izjavio kako mu je žao da su svi koji su dali sve se ovu državu pomalo zaboravljeni i da možda nekima smetaju, no nakon toga je ispričao sve detalje iz rata te kako su živjeli za to bez ikakve želje i potražnje za naknadom. Nakon što su se svi prisjetili svih detalja, dodjelu je zatvorio gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir.
Pozdravio je sve prisutne u svoje ime i u ime grada. Zahvalio se svim prisutnima na svom doprinosu što su dali te je dodao kako je njemu to bio jedan edukativan sat gdje je čuo puno činjenica i faktora koje nije znao oko stvaranja slobodne i neovisne Hrvatske. Na kraju je slijedila je dodjela Viteške povelje za dragovoljnost, nesebičnost, odlučnost i hrabrost – prenosi Kutjevački.hr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *