[FOTO] Danijel Boranić iz Oriovca pobjednik 17. Fišijade u Pleternici

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

U Pleternici je jučer održana 17. Fišijada, na kojoj je ove godine sudjelovalo 27 ekipa. Pobjednički pehar otišao je u Oriovac, kod Danijela Boranića. Drugo mjesto osvojila je jedna od ekipa Veličanke, dok je treći bio Željko Tucić iz Oriovca. Nagrade su im uručili ravnateljica Javne ustanove Pleternica Jasna Hoffmann, zamjenik gradonačelnice Grada Pleternice Domagoj Katić i gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić
Fišijadu je održana u organizaciji Grada Pleternice, Turističke zajednice Grada Pleternice te Udruge „Pleternički čoraci”, čiji su članovi i ove godine tijekom cijelog dana pekli ribu za sve posjetitelje. Ribu su posjetitelji mogli pojesti pod velikim šatorom, gdje se do kasnih noćnih sati pjevalo i zabavljalo uz Tamburaški sastav Zlatna dolina.

Osim fišijade, igrao se i Kup grada Pleternice, nogometni turnir u kojemu je ove godine sudjelovalo nekoliko ekipa s područja Pleternice: Graničar Bučje, Kuzmica, BSK Buk, Sulkovci, Slaven Gradac, Hrvatski dragovoljac Brodski Drenovac, Slavija Pleternica i Graničar Zagrađe. Pobjednik Kupa je bila ekipa NK BSK Buk, drugo mjesto pripalo je ekipi Slavije, a treće mjesto ekipi iz Sulkovaca.

Također, na Trgu bećarca organizirano je zajedničko gledanje utakmice Europskog nogometnog prvenstva u kojemu je Hrvatska izgubila od bolje Španjolske, no Pleterničani i gosti su u velikom broju podržali Vatrene.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)