[FOTO] Dodijeljeni ugovori lovačkim društvima koja su ostvarila sredstva na temelju Javnog poziva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Županica Antonija Jozić u Velikoj županijskoj vijećnici primila je predstavnike lovačkih društava s područja Požeško-slavonske županije koja su ostvarila određena sredstva za svoje projekte i daljnji rad putem Javnog poziva za dodjelu potpore Udrugama iz područja poljoprivrede, lovstva i ribarstva u 2023. godini – prenosi Požeško-slavonska županija.

„Poštovani predstavnici lovačkih društava, poštovani predsjedniče županijskog Lovačkog saveza, srdačno vas pozdravljam u Velikoj županijskoj vijećnici Skupštine Požeško-slavonske županije na svečanoj dodjeli 23 ugovora vezano za financiranje vaših lovačkih društava. Veliko vam hvala na svim onim aktivnostima koje provodite vezano za svoja lovačka društva, kao i za sve one aktivnosti koje su u vašoj nadležnosti. Hvala vam za svaku podršku i potporu koju iskazujete prema radu Požeško-slavonske županije.“ – istaknula je županica Jozić u svome kratkom obraćanju prisutnima.

Branko Bertelović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije zahvalio je županici na dodjeli potpora te na svemu onome što pridonosi i pomaže lovcima Županije.

„Nadam se da ćemo takvu suradnju nastaviti i nadalje, a mi ćemo se potruditi da se u onome dijelu u kojemu mi možemo pomoći i sudjelovati za promociju naše županije, turizma i svega ostaloga, uključimo što više možemo.“ – rekao je predsjednik Bertelović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *