[FOTO] Okupljanje sudionika snimanja promo filma Experience Golden Slavonia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sudionici snimanja promo filma TZ Požeško-slavonske županije naziva Experience Golden Slavonia okupili su se kako bi obilježili godinu dana filma u javnom prostoru – prenosi Požeško-slavonska županija.

„Okupili smo se kako bismo svi zajedno obilježili godinu dana filma u javnom prostoru koji je u tom periodu osvojio 14 nagrada na svjetskim filmskim festivalima i ovim putem se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u stvaranju filma i dali svoj doprinos.“ uvodno je pozdravila direktorica TZ PSŽ Maja Jakobović.

Uz TZ PSŽ okupljanje je inicirala županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić koja je tim povodom izjavila: „Rezultat filma je djelo svih vas koji ste sudjelovali u stvaranju filma, svi koji ste otvorili vrata svojih imanja i koji ste glumili u filmu i na bilo koji način pridonijeli nastanku ovog filma, uz profesionalne ljude koji su sve osmislili i vodili. Ovo je bila odlična promocija Požeško-slavonske županije i vjerujem da ste svi vi itekako zadovoljni filmom i nagradama koje je film osvojio. Najvažnija je promidžba koju smo dobili na nacionalnoj i međunarodnoj sceni te se nadamo da ćemo privući još veći broj turista u našu županiju.“

Uz županicu i direktoricu TZ PSŽ na okupljanju su prisustvovali producentica Spomenka Saraga, režiser Boško Bobby Grubić te glumci i statisti filma.

„Film je prikazan u puno više zemalja nego što je osvojio nagrada, prikazan je na 20 festivala diljem svijeta, no nismo na svima osvojili nagradu. Osim toga bio je godinu dana na listi svjetskog CIFFT programa gdje je zauzeo 8. mjesto, tako da su ga svi koji su posjećivali stranicu mogli vidjeti.“ istaknula je producentica Spomenka Saraga.

Od osvojenih nagrada ističemo nagrade na International Tour Film Festival u Italiji, The Golden City Gate i Kiez Berlin Film Festival u Njemačkoj.

„Zahvaljujem svima koji su pokrenuli i potpomogli stvaranje ovog filma jer je u njemu prikazano sve ono najbolje što Zlatna Slavonija nudi. Vjerujem da će vaša županija nastaviti i dalje živjeti i raditi kao i do sada te ugostiti još više turista iz Hrvatske i svijeta.“ zaključio je režiser Grubić.

Sudjelovanjem i prikazivanjem filma na filmskim festivalima na najbolji način se promovira Zlatna Slavonija u Europi i svijetu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *