[FOTOGALERIJA] Ni jaka kiša ne može zaustaviti moto karavanu na putu do Vukovara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Povodom obilježavanja trideset i prve godišnjice Sjećanja na žrtvu Vukovara, Moto Klub „Korčula“ u suradnji s udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i moto klubovima iz čitave Hrvatske, organizira tradicionalnu karavanu od Prevlake do Vukovara.

Petnaesta po redu karavana pod sloganom „Zajedno u ratu, zajedno u miru“ krenula je u nedjelju, 13. studenog iz Smokvice, a završit će u petak 18. studenog u Vukovaru. Stotinjak motorista se ukrcalo na trajekt kako bi s kopna nastavili svoju petodnevnu etapu, a na putu od Prevlake do Vukovara svaki dan im se priključuju novi motoristi. Putem odaju počast poginulim braniteljima paljenjem svijeća na brojnim usputnim spomen-obilježjima.

Na žalost, u poslijepodnevnim satima započela je jaka kiša koja i dalje pada, ali sudionike karavane koja je “na prvu” nikad veća to ne sputava niti zaustavlja, njihov cilj je Vukovar i ništa ih neće zaustaviti kako bi odali počast svim onima koji su svoje živote dali jedinoj nam Domovini Hrvatskoj.
U Požegi su kao i svake godine zastali na Trgu 123. brigade te zapalili svijeće i pomolili se svim poginulim braniteljima s područja Požeško-slavonske županije.

Sutradan nastavljaju put prema Slavonskom Brodu za Našice, Đakovo, Vinkovce, Osijek i Tenju u kojoj je sljedeće prenoćište te u petak ujutro polaze za Vukovar gdje će se priključiti „Koloni sjećanja“ koja će se održati u sklopu obilježavanja trideset i prve obljetnice „Sjećanja na žrtvu Vukovara“.
Od srca im želimo sretan i siguran put, a za ovakvu žrtvu i gestu, naklon do poda!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *