[FOTO] Nikad veći broj ljudi na otvorenju Adventa u Požegi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć je na prostoru Parka “Pod gradom” i bivšeg atletskog stadiona i službeno otvoren Advent u Požegi 2023.
Advent je otvorio gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić u prisustvu svog zamjenika prof.dr.sc. Borislava Miličevića, zamjenika županice Požeško-slavonske županije Ferdinanda Trohe i direktorice Turističke zajednice Grada Požege Mirne Šimunović Svobode.

Prigodan program svojim nastupom uveličale su Požeške mažoretkinje i mlada glazbenica Mia Raguž, UO Plesna radonica Ilijane Lončar, a naposljetku i Big Band Požega te Bruna Oberan Bošković i Goran Bošković.

“Sve srdačno pozdravljam, prenosim pozdrave naše Županice i prije svega, želim vam lijepe trenutke ovdje pod starim gradom, ovdje na ovom klizalištu, na nekadašnjem atletskom stadionu, a vjerujem, sljedećih četiri tjedna, poprištu lijepih trenutaka. Vjerujem da će nas to ozračje  u ovo najčarobnije vrijeme, vrijeme Božića uvesti kako nalaže i naša tradicija,” rekao je zamjenik Županice PSŽ Ferdinand Troha.

“Čast mi je pozdraviti vas, drage Požežanke i Požežani, posebno najmlađi, dragi gosti večerašnjeg otvorenja Adventa kojim idemo ususret Božiću i novoj godini. Zahvaljujem Turističkoj zajednici Grada Požege i svima koji su sudjelovali i sudjelovat će u ovom programu. Zahvaljujem i svima vama koji ste večeras došli popratiti ovo otvorenje i pozivam vas da ovih mjesec dana budete aktivni sudionici ovog Adventa, da najmlađi nauče klizati, da se veselimo uz koncerte i zabavne sadržaje i da tako u zajedništvu i radosti dođemo do samog kraja godine.” – rekao je gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić.

Djeda Božićnjaka utjelovio je izvanredni Boris Benčić, a samu manifestaciju svojim prisustvom uveličala je i Gradska straža Požega. S obzirom na to da je na otvorenje Adventa u Požegi došao nikad veći broj sugrađanki i sugrađana, čini se da bi ovo mogao biti najuspješniji Advent u Požegi do sada.
Uz Advent, otvoreno je i Gradsko klizalište koje će se moći koristiti po simboličnoj cijeni od 1 euro za 30 minuta klizanja. Radno vrijeme Gradskog klizališta biti će u vremenu od 10:00 do 21:00 sat radnim danima te od 10:00 do 22:00 sata vikendom.
Program Adventa u Požegi možete pogledati ovdje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *