[FOTOGALERIJA] Održan je izbor za Miss Požeško-slavonske županije 2023.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer je u Kutjevu održan izbor Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023. godine. Unatoč lošem vremenu koje je spriječilo planirano održavanje događaja na Trgu graševine, kinodvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Na samom početku događaja, gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir srdačno je pozdravio sve prisutne i zahvalio im na podršci ovom velikom događaju. Voditelj ovog događaja bio je Branko Uvodić, a uz gradonačelnika Budimira, stručni žiri su činili zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha, direktor marketinga Vinarije Kutjevo d.d. Karlo Sajfert, direktorica izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek.

Na pozornici se natjecalo ukupno jedanaest iznimno lijepih djevojaka koje su svojom elegancijom i šarmom osvajale srca publike. Osim natjecateljica, događaj su dodatno uveličali nastupi pjevača Amira Kazić Lea i Bernarde Bobovečki, kao i dvije zanimljive plesne točke.

Nakon pažljivog razmatranja žirija, titulu Miss Požeško-slavonske županije 2023. osvojila je Požežanka Leona Maroši. Titulu prve pratilje osvojila je Kasandra Javor, dok je titulu druge pratilje osvojila Ana Buturac.

Ovaj izbor ljepote nije samo važan za natjecateljice i njihove obitelji, već i za cijelu Požeško-slavonsku županiju. Pobjednica će imati čast predstavljati svoju županiju na nacionalnom izboru za Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Čestitke svim natjecateljicama na njihovom trudu i ljepoti te organizatorima na uspješnoj provedbi ovog događaja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *