HEP Opskrba i u krizi ostaje pouzdan partner svojim kupcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jedanaestu godinu zaredom najveći kupci električne energije u Hrvatskoj okupili su se jučer na Susretu kupaca HEP Opskrbe, čime su pokazali privrženost vodećem opskrbljivaču električnom energijom u Hrvatskoj.

Direktor HEP Opskrbe, Davor Guttert zahvalio je na povjerenju okupljenim kupcima, među kojima su, između ostalih bili predstavnici Cemexa, Hrvatskog telekoma, Odašiljača i veza, Podravke, Studenca, JGL-a, Calcit Like, HRT-a, Spin Valisa, Dilja, Podravke, Lipik glasa i drugih. HEP Opskrba je na susretu svoje kupce podsjetila na složeno poslovno okruženje koje je vladalo u protekloj godini, uz dramatičan rast cijena energenata koji nije zaobišao ni Hrvatsku. Više cijene električne energije, rečeno je, posljedica su ratnih zbivanja u Ukrajini, povijesne suše i rekordnih razina cijena ugljena i plina, ilustrirajući to podatkom da poskupljenje plina za jedan euro, podiže cijenu struje za 1,7 eura.

Susret s kupcima potvrdio je činjenicu da je HEP Opskrba i u izazovnim vremenima, koja su posebno teška za energetski sektor, ostala pouzdan partner koji svojim kupcima jamči sigurnost opskrbe i najbolje ugovorne uvjete. Uz podršku HEP grupe, HEP Opskrba je uspjela pronaći najbolja rješenja za svoje lojalne kupce te je preuzela brigu i o kupcima alternativnih opskrbljivača koji se nisu mogli nositi s krizom i rastom cijena energenata.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *