Hrvat u vlaku u Münchenu ugrizao i udario strojovođu, pa se dao u bijeg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Strojovođa vlaka S7, koji je u petak rano ujutro (23. rujna) u Münchenu provjerio S-Bahn na zadnjoj stanici, zatekao je mušku osobu kako spava. No kada ga je probudio, između ostalog, je fizički napadnut i izgrižen.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, strojovođa (42) je oko 01.45 sati zatekao uspavanu osobu i probudio je. No, probuđeni 52-godišnji Hrvat sigurno je nešto krivo shvatio. Iznenada, muškarac koji živi u Ickingu, okrug Bad Tölz-Wolfratshausen ( Gornja Bavarska) udario je zaposlenika DB-a, ugrizao ga za ruku i udario ga u lice.
Tada je alkoholizirani muškarac s 2,12 promila pobjegao. Uspio je pobjeći, iako ga je prvo jurio 21-godišnji putnik koji ga je također oborio na tlo, piše Fenix Magazin. U sklopu lokalne potrage, službenici bavarske državne policije uspjeli su locirati 52-godišnjaka, uhititi ga i predati saveznoj policiji. Protiv Hrvata sada vode istragu zbog fizičkog napada.
Mogao je napustiti stanicu Ostbahnhof nakon završetka policijskog očevida . Za strojovođu je zatražena liječnička pomoć koja mu je ukazana na licu mjesta i pušten je kući jer je doživio šok, navodi policija u priopćenju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *