Imamo odgovor iz ministarstva: Požeški športski savez ipak prevario roditelje i djecu?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U našem članku od 3. veljače 2022. godine pod nazivom: “Je li Požeški športski savez prevario roditelje i djecu?” pisali smo o situaciji koja je možebitna malverzacija. U članku smo dostavili i dokaze koji našu priču potkrjepljuju.

Danas je na naše upite odgovor dostavilo Ministarstvo turizma i sporta gdje nam je u drugom upitu potvrđeno da je tajnik Željko Mitrović sa svojom vjernom uhljebničkom ekipom iz Požeškog športskog saveza među kojima su i suprug i supruga, ali i trener NK Slavonije Požega kojemu je malo plaća trenera u trećeligašu NK Slavonija, nego je uhljebljen i na plaću u Požeškom športskom savezu u kojemu bolje upućeni tvrdi uopće ne dolazi i ne obavlja apsolutno ništa, dakle samo je na platnoj listi koju plaćaju Požežanke i Požežani.


Nadamo se da će ovaj članak pročitati i gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić koji mora ispravljati “krive Drine” svojih prethodnika koji nisu poznati po radu, već po drugim aktivnostima o kojima je čitala čitava Hrvatska.

Ovo nije prvi, a drage naše čitateljice i čitatelji, nije niti posljednji članak o ekipi iz Požeškog športskog saveza predvođena tajnikom Željkom Mitrovićem koji od mandata gradonačelnika Zdravka Ronka “drma” Požeškim športskim savezom (očito nitko nije toliko sposoban i podoban).
No je li došlo vrijeme za kadrovske promjene u Požeškom športskom savezu i hoće li gradonačelnik Glavić trpjeti “udarce” zbog čovjeka koji godinama sjedi u fotelji “tajnika” i očigledno uživa razne dobrobiti osobne prirode?
Vjerujemo da je.

No bit će još puno prostora ako gradonačelnik Glavić ne “presiječe” i zatraži ostavke, za pisanje o “igrama”, da ne kažemo ne daj Bože malverzacijama.

Odgovor Ministarstva turizma i sporta, na žalost je onakav kakav smo i očekivali.
Jasno je da korisnici odnosno djeca nisu trebala apsolutno ništa plaćati jer se navodi da je program BESPLATAN.

U našem prethodnom članku na ovu temu dostavili smo i dokaz u vidu uplatnice za “godišnju kartu” za bazene u iznosu od 100 kuna za svako dijete, i da stvar bude gora, uplatnice su slovile na Požeški športski savez a ne na Javnu ustanovu Sportski objekti Požega koji su u tom trenutku bili “vlasnik” bazena i kome je taj novac, ako je već bilo potrebno platiti, a kao što vidimo iz odgovora ministarstva da nije, trebao pripasti.

Pitamo se i mi, a vjerujemo i Policijska uprava Požeško-slavonska, gdje je potrošeno 90.883,10 kuna od ministarstva, odnosno gdje je uz tih 90.883,10 kuna potrošen i iznos od 51 000 kuna koji je uprihodovan od očigledno nelegalne naplate ulaznica od 510 polaznika škole plivanja? (čitaj djece i njihovih roditelja) .

Prema ovom izračunu, ispada da je 141.883,10 kuna plaćena škola plivanja, što će jako teško dokazati ekipa iz Požeškog športskog saveza.

Hoće li tajnik Mitrović i čitavo vodstvo uspjeti uvjeriti nadležne institucije i samog gradonačelnika Glavića te zadržati svoje dobre i udobne pozicije, ostaje za vidjeti.
S obzirom na dosadašnje “čišćenje” i kadrovske križaljke gradonačelnika Glavića, teško.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika