Je li Željko Mitrović saborskog zastupnika i gradonačelnika Željka Glavića javno ponizio?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Da u svome pokazivanju “sile i moći” “vječiti” i bahati glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović ne poznaje granice, još jednom smo se mogli uvjeriti. U svojoj demonstraciji moći nebrojno puta se nije ponio profesionalno prema njemu najgorem i omraženom portalu u Požeško-slavonskoj županiji, portalu Požeški.hr koji u posljednjih 30 dana prema Google Analyticsu broji gotovo 600 000 pregleda pri čemu spada u kategoriju dva najčitanija portala u županiji. Nije njegov problem čitanost portala Požeški.hr već česti upiti prema njegovu radu i radu Požeškog športskog saveza, a nebrojno puta i upiti i pisanja o mogućim malverzacijama poput članka iz početka 2022. godine pod naslovom: “Je li Požeški športski savez prevario roditelje i djecu?“.

Na jučerašnju press konferenciju za medije, na temu upisa u školu plivanja, Požeški športski savez putem e-maila pozvao je podobne, a među njima nije bio portal Požeški.hr.
Kako bi stvar bila gora, Požeški športski savez nije pozvao niti Grad Požegu i njezina čelnika, zastupnika u Hrvatskom saboru i gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Željka Glavića.
Ovakva bahatost i arogancija se do sada nije mogla vidjeti da Požeški športski savez ne pozove osnivača Saveza koji je ujedno i najveći izvor prihoda za rad i organizaciju saveza i klubova u gradu Požegi, i koji u konačnici osigurava sredstva i za njegovu nemalu plaću.
Portal Požeški.hr nije bitan u ovoj priči jer je navikao na takvo ponašanje glavnog tajnika Mitrovića, međutim ovim činom još uvijek glavni tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović javno i jasno je poslao poruku Gradu Požegi i ponizio njegova čelnog čovjeka, kojemu on osobno ne bi mogao niti vodonoša biti.

Do kada će Požeški športski savez biti pod “palicom” jedne te iste osobe koja godinama vedri i oblači i kada će priliku dobiti neki drugi, mlađi ljudi ostaje tek za vidjeti. S obzirom na to da su nedavno suradnici Požeškog športskog saveza postali dvojica mladih i perspektivnih sportaša s bogatim životopisima, fakultetskim diplomama i jakim poznanstvima, problem ne bi bio pronaći adekvatnu zamjenu unutar samog Požeškog športskog saveza.
Dolaskom mladih kadrova, promjene se odmah mogu vidjeti, a jedan primjer je novija i modernija stranica Požeškog športskog saveza.
Za kraj se tajniku Mitroviću može samo dodati da nema potrebe da prema meni kao glavnom uredniku šalje bilo kakve poruke, a naročito ne one bahate i prijećete “da sam se namjerio na krivog“. Kao odgovor na to, mogu samo reći da čovjeku njegovih godina ne priliči takvo ponašanje, a još više ne priliči osobi koja se godinama plaća novcem poreznih obveznika. To što je pustio bradu, ne znači da je opasan.
Na naš upit o nepozivanju na konferenciju Grada Požege i portala Požeški.hr Željko Mitrović kao i inače, nije odgovorio.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)