Kotlovnica Vladimira Nazora opremljena novim kondenzacijskim kotlom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kotao koji je u upotrebi bio od 1980.–ih godina, zamijenjen je novim kondenzacijskim kotlom. Time će se postići veća sigurnost i bolja funkcionalnost rada toplinskog sustava te njegova maksimalna energetska učinkovitost.

Vrijednost građevinskih i strojarskih radova, koje je izvela tvrtka Termo-expert d.o.o. iz Slavonskog Broda, je 486.973,00 kn+PDV.
Sustav za proizvodnju i opskrbu toplinskom energijom kojima Komunalac Požega d.o.o. opskrbljuje toplinskom energijom 417 stambenih jedinica u 12 višestambenih zgrada u naselju Babin vir u Požegi sastoji se od dvije neovisne plinske kotlovnice, u Ulici Miroslava Krleže te u Ulici Vladimira Nazora. Obje kotlovnice sada su opremljene novim kotlovima, a predstoje daljnja ulaganja u njihovu automatizaciju kako bi se u što kraćem roku otklonile eventualne poteškoće i zastoji u radu sustava grijanja.

Sezona grijanja je pred nama, a dobra vijest za korisnike je da će, unatoč velikom porastu cijena energenata, odlukom Vlade RH cijene plina za kućanstva ostati zamrznute do 1. travnja 2023. godine – priopćili su iz tvrtke Komunalac Požega d.o.o. na službenim stranicama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *