Mještani Vranduka zahvalni gradonačelniku Glaviću

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Prije nešto više od dva tjedna, objavili smo članak pod nazivom: “Je li Vranduk zaboravljen i od ove gradske vlasti?
U tom članku smo se pozvali na apel opravdano ljutitih i nezadovoljnih mještana prigradskog naselja Vranduk koji svoje uplatnice za komunalni doprinos, slivne vode i prirez plaćaju uredno, a zauzvrat u 21. stoljeću nemaju niti kanalizaciju niti asfalt.

Povratno nam se prije dva dana javio naš čitatelj, mještanin Vranduka koji nam se obratio s riječima: “Evo puno vam hvala evo makar su malo posuli da nebude blato daleko je to od rjesenja ali makar ima pomak.”

Složili bi se s čitateljem, ovo zasigurno nije rješenje i žalosno je da se ljudi 2022. godine moraju boriti i moliti da im se omogući asfalt i kanalizacija, no nepobitna činjenica je ta da se gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić ponovno na problem i apel građanki i građana nije oglušio, nego je promptno reagirao i ponudio privremeno rješenje, dok se ne osiguraju sredstva za stvarno rješenje ovog problema.

Zli jezici će pronaći zamjerku i u ovome, međutim mještanima je i trenutna situacija svojevrsni “napredak” jer, barem neko vrijeme neće morati “strahovati” od kiše nakon koje se stvaralo nesnosno blato.

Zahvalni su mještani Vranduka gradonačelniku Glaviću što ih za razliku od prijašnjih gradonačelnika nije zaboravio.

Za razliku od prijašnje vlasti, gradonačelniku Glaviću mora se priznati da probleme rješava, samo se ponovno dolazi do pitanja, što rade njemu pojedine suradnice s obzirom na to da mi ukazujemo na probleme, a on ih rješava?

Očito primaju dobre plaće za nerad!

U nastavku možete vidjeti stanje prije i sada:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *