Na Zlatnom Lugu se sutra održava prvenstvo Hrvatske i koncerti Posegane i Alena Islamovića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sutra nas na Off-Road Parku Zlatni Lug očekuje prebogat program. Od ranih poslijepodnevnih sati organizirana je utrka prvenstva Hrvatske te Kup amatera u disciplini Cross country.
Od 10,00 do 12,00 sati je vrijeme predviđeno za prijave vozača te će u 12,15 vozači odvoziti probni krug.
Službeni početak natjecanja, odnosno otvorenje utrke planirano je od 12,45 sati,start prve utrke klase bronze, veteran i Kup Zlatni Lug biti će u 13,00 sati.
U 14,00 sati planirana je najzanimljivija utrka gledateljima, utrka u kojoj se natječu vozači s motociklima najjače klase.

Do sada se prijavilo nešto više od 70 vozača, očekivanja su da će biti 100-tinjak prijavljenih. Prijave su moguće sve do dana utrke, ali i na sam dan utrke.
Vozači se mogu prijaviti i online putem službene web stranice ZlatniLug.hr.
Cijena ulaznice je simboličnih 10,00 kuna, kako bi organizator mogao pokriti neke troškove od toga. Kao i na utrci u lipnju, ponovno će biti postavljen veliki šator u kome neće nedostajati eno i gastro ponude.
Organizacija obitelji Pandžić je uvijek na najvišoj mogućoj razini i nikad ništa ne prepuštaju slučaju. Nakon adrenalinskih uzbuđenja, a već od 20,00 sati očekuje nas i glazbena poslastica.

Atmosferu će kao predgrupa zagrijati TS Posegana, dok će kao glavna zvijezda večeri nastupiti Alen Islamović, nekadašnji član grupa Divlje jagode i Bijelo dugme, poznat po Lipe cvatu, Motori, Kap po Kap, Krivo je more, Napile se ulice, Hajdemo u planine i mnogim drugim hitovima.
Cijena karata u pretprodaji je 40,00kn/ 5,31€ odnosno na dan koncerta 50,00kn/ 6,64€.
Karte možete kupiti u Bistro Alles i Krčmi Zlatni Lug. Rezervirati stol možete na broj 098/472-483.
Drage čitateljice i čitatelji, s obzirom na to da ste upućeni u sve detalje, vidimo se sutra od 12,00 sati na imanju Off-Road Parku Zlatni Lug, a navečer od 20,00 sati na koncertu o kojem će se dugo pričati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *