Nezaboravno iskustvo vodi vas kroz najbolje vinogradarske položaje vinarije Kutjevo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Većina će se u ovim ljetnim danima odlučiti posjetiti obalu, ali, ukoliko poželite zaviriti u srce Slavonije i sve blagodati koje Zlatna dolina nudi, onda je naša preporuka svakako posjetiti vinogradarske položaje vinarije Kutjevo.

Bogata kulturna baština, razne znamenitosti, zanimljive povijesne priče utkane u svaki kutak vinograda, kroz koje će vas ekipa iz vinarije Kutjevo provesti, zaista su dobar motiv da se odvažite na ovu turu. Impresivan program koji su iz vinarije Kutjevo pripremili za vas uključuje obilazak vinograda u kočijama uz stručno vodstvo i toplu atmosferu. Gostoljubivi domaćini dočekat će vas s osmijehom uz fine gastronomske delicije i naravno, vrhunska nagrađivana vina koja će osvojiti svačije nepce.

Program je koncipiran tako da u 180 minuta upoznate znamenit krajolik, proživite dio povijesti kroz obilazak kočijom, uživate uz degustaciju izvrsnih vina i gastronomskih poslastica i konačno, dobro se zabavite u ugodnom društvu.

Organizatori su se pobrinuli da kroz ture Lovište ili Vinkomir, ovisno o vašem izboru, dobijete širu sliku ovoga kraja i potpuni doživljaj sljubljivanja hrane i vina. Vaše je samo da s odabranom družinom stignete do vinarije Kutjevo, a nakon toga se prepustite u ruke voditelju. Dočekat će vas kočija kojom ćete se provesti kroz grad do položaja Vinkomir, popiti vino dobrodošlice na vili Vinkomir uz prezentaciju položaja i novog restorana, koji će se otvoriti za sve drage goste krajem 2023., te se ukratko upoznati s bogatom prošlosti vinarije Kutjevo koja datira još od 1232. godine. Nakon navedenog, kočija će vas vratiti u vinariju kroz grad gdje ćete obići novi podrum i čuveni, najstariji podrum na ovim prostorima. Na spomenutim, stručnjaci će vam prezentirati cijenjena vina koja ćete naposlijetku i degustirati uz odlične suhomesnate proizvode domaćih opg-ovaca. Uz opisano, obići ćete i znameniti arhivski podrum i putovanje završiti u dućanu gdje ćete moći po promotivnoj cijeni kupiti degustirana vina ili druga, koja niste imali prilike degustirati. Čaša i nosiljka koje ste dobili na početku i koje su uključene u promotivnu cijenu od 30,00 € ostaju vam kao suvenir.

Prostrane ravnice, more vinograda, bogata flora i naposlijetku, prekrasan panoramski pogled na ovaj krajolik slika je koju zasigurno nećete zaboraviti, naročito jer ćete istu potkrijepiti kušanjem gastronomske hrane i čuvenih vina. Predivna priroda, mir i odmor daleko od gradske vreve je ono čemu se konstantno vraćamo, i zbog čega se isplati doživjeti ovaj kraj.

Rezervacije možete izvršiti na broj +385 99 3799822 ili na mail adresu: [email protected]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)