Novim lovcima dodijeljene diplome i uvjerenja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U prostoru Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, novim lovcima dodijeljene su diplome i uvjerenja o položenom lovačkom ispitu. Od 15 kandidata koji su uspješno završili sve zadaće koje su pred njih bile postavljene, bila je i jedna žena. Iz posljednje dvije grupe, Lovački savez Požeško-slavonske županije postao je bogatiji za tri lovkinje.
Dodjelom diploma o položenom lovačkom ispitu, uspješno je završeno obrazovanje prijavljenih kandidata za lovce, odnosno lovkinje koje je provodio stručni kadar Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.

Na dodijeli diploma prisustvovali su i predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović i potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević koji je ujedno i predsjednik povjerenstva.

“Prije svega vam svima želim čestitati na uspješno položenom lovačkom ispitu. Od predsjednika ispitnog povjerenstva i od drugih predavača i ispitivača, doznao sam da ste bili jedan od boljih grupa. Danas ste postali lovci, ali još jako puno morate učiti i sve što vam u budućnosti bude potrebno, slobodno pitajte, nazovite, dobit ćete savjet koji trebate” – rekao je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.

“Sve skupa vas pozdravljam ispred ispitnog povjerenstva. Pridružujem se čestitkama koje vam je uputio predsjednik Bertelović. Ovim činom ste postali lovci, s naglaskom na to da morate još jako puno učiti, jer ovo što ste položili su osnove lovstva. Neka vas ne bude sramota bilo što pitati, mi vam stojimo na raspolaganju, kao i svaki dobronamjerni lovac” – rekao je predsjednik ispitnog povjerenstva i dopredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *