OBAVIJEST: Pogledajte gdje će danas i kad biti zatvorene ulice zbog utrke Gran Fondo Zlatni Papuk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Poštovane sugrađanke i sugrađani, Ovim putem Vas želimo obavijestiti da se danas, 2. listopada održava prva cestovna biciklistička utrka Gran fondo Zlatni Papuk na području Općina Kaptol, Jakšić, Velika i Brestovac te trka dijelom prolazi i kroz područje grada Požege. Stoga Vas molimo za strpljenje u prometu na trasi utrke gdje će povremeno na kratko biti zatvoren promet u raskrižjima. Ujedno Vas pozivamo da pozdravite natjecatelje te im tako i na taj način poželimo dobrodošlicu.
Start utrke je u 11h u centru Kaptola, a u slijedećim terminima otprilike možete očekivati bicikliste u navedenim mjestima:
Eminovci 11:10, Požega -vojarna 11:20, Alilovci 11:35, Kaptol 11:40, Velika 11:50, Kod crkve u Velikoj 11:55, Biškupci 12:10, Skenderovci 12:35, Pasikovci 12:50, Orljavac 12:55, Novo Zvečevo 13:35

Biciklistička utrka Gran fondo sastoji se od Velikog i Malog Gran fonda, Veliki ima 139 km i ide sve do Zvečeva te se vraća preko Pasikovaca, Biškupaca i Velike sve do Kaptola, a Mali Gran fondo na dolasku iz Skenderovaca u Pasikovcima skreće prema Biškupcima, Velikoj i Kaptolu i ima 89km.
Još jednom apeliramo na sve sudionike u prometu na sigurnost i oprez te se nadamo i veselimo uspješnoj prvoj utrci Gran fondo Zlatni Papuk!
Unaprijed zahvaljujemo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *