Oporba “udara” po gradonačelniku Glaviću, Boro i družba iz HDZ-a šute

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Svjedoci smo posljednjih dana, kako je oporba u Gradu Požegi, ali i u Požeško-slavonskoj županiji “oživjela” i kako se osvrću i u ime sugrađanki i sugrađana prozivaju nadležne zbog propusta, a možda i zbog nerada nadležnih službi kako Grada Požege, tako i Požeško-slavonske županije. U nekoliko navrata, predsjednik Županijskog odbora SDP-a Požeško – slavonske županije mr.sc. Mitar Obradović, te Antonio Šarić ispred Most-a i nezavisni Miroslav Penava prozvali su Gradsko vijeće Grada Požege, a ponajviše gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Željka Glavića, kao i danas priopćenjem: “Gradonačelniče očistite šahte jer su i one jedan od uzroka poplava!!!

Hoće li se gore navedenoj oporbi ubrzo priključiti i Domovinski pokret koji trenutno formira organizacije po županiji, ali i mudro šuti, ostaje tek za vidjeti.

Kada se sve sagleda, oporba je gotovo u cijelosti ujedinjena, ali što je s onima na vlasti, a u ovom slučaju, to je HDZ i konkretno Gradski odbor HDZ-a predvođen prof.dr.sc. Borislavom Miličevićem koji je svestran, a neki bi rekli sposoban, pa uz funkciju predsjednika Gradskog odbora HDZ-a, dekana Fakulteta turizma i ruralnog razvoja, zamjenika gradonačelnika Grada Požege, uspijeva stići predavati i na nekoliko fakulteta.

S obzirom na to da je gradonačelnik Glavić član predsjedništva Gradskog odbora HDZ-a Požega, za očekivati bi bilo da će ga njegova Gradska organizacija braniti i zaštititi, no od njih niti traga niti glasa. Čini se da je predsjednik Miličević stava dok se njega ne dira, dobro je, gradonačelnik neka se sam snalazi. Teza o tome da predsjednika Miličevića i gradski odbor kojim presjeda, nije briga, proizlazi iz činjenice da Gradski odbor HDZ-a niti jedno priopćenje nije poslao medijima, a o konferencijama za medije da ne govorimo. Kako doznajemo od bolje upućenih, Gradski odbor HDZ-a nije baš redovan niti sa sjednicama kao što je bivše vodstvo bilo. Hoće li se u skorijem vremenu nešto promijeniti, ostaje tek za vidjeti, no jedno je jasno, Gradski odbor HDZ-a nije reagirao i zaštitio svog gradonačelnika, a trebao je, barem po defaultu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *