Penava ne odustaje: Parkirao na pješački prijelaz i otišao na piće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


O velecijenjenom Gradskom vijećniku Grada Požege, članu Nadzornog odbora tvrtke Komunalac Požega d.o.o., poduzetniku Miroslavu Penavi nedavno smo pisali kako je parkirao na Trgu Svetog Trojstva u Požegi na mjesto koje nije označeno kao parking, odnosno parkirao se ilegalno. Članak pod nazivom “Kad si gradski vijećnik, parkiraš gdje ti se prohtije” možete vidjeti OVDJE.

Kad smo naveli poduzetnik, ovaj turbo sposobni poduzetnik se odmah nakon lokalnih izbora “nakačio” na naknade Gradskog vijećnika (750kn neto mjesečno) i člana Nadzornog odbora tvrtke Komunalac Požega d.o.o. (1500kn neto mjesečno). Razlog vrlo vjerojatno leži u tome jer privatni biznis “cvate”.
No o poduzetničkim prilikama i neprilikama drugom prilikom, sada nećemo govoriti o tome kako je podržao HDZ nakon lokalnih izbora (iako je dovoljna ruka od gospođe Krpan, on je nebitan) nego o parkiranju koje je ponovno u teškom sukobu s prometnim propisima.

Nakon parkiranja na Trgu, kako neslužbeno doznajemo PU požeško-slavonska nije poduzela apsolutno ništa te ih ovim putem javno pozivamo da reagiraju i kazne te zaustave u SVJESNOM i KONTINUIRANOM kršenju prometnih propisa Miroslava Penavu koji se ponaša kao da je lokalni šerif (a nije niti Š, kamoli šerif).
Je li Penava nekog zadužio pa mu ne žele napisati “debelu” kaznu ili se boje jer je “blizak” Gradskoj vlasti, nije nam poznato, no fotografija govori 1000 riječi.
Naime, ovaj tip koji je od strane građanki i građana izabran za Gradskog vijećnika ispred Domovinskog pokreta, umjesto da je primjer on “demonstrira moć” i krši sve moguće propise.
Pitamo se, smije li tako Penava parkirati i u Novoj Gradiški?

Nadalje, Penava je nakon našeg prvog članka priznao jednom lokalnom portalu da je platio kartu za parking i poslao je kartu kao dokaz, samo je problem u tome što je karta istekla nekoliko sati prije toga. Dakle osoba koja je član Nadzornog odbora tvrtke Komunalac Požega d.o.o. i za što mjesečno prima nemalu naknadu od 1500 kuna neto, vara istu tvrtku tako da im je platio samo jedan sat, a drugih nekoliko sati je bio besplatno (čitaj ilegalno) parkiran na mjestu koje za to nije namijenjeno odnosno nije parking i nije označeno.

Ova fotografija je zaista kap koja je prelila čašu i nadamo se da će PU požeško-slavonska reagirati.
Penava je ladno’ parkirao na pješački prijelaz i otišao je na kavu u kafić.
Čini se da njemu Zakoni i propisi u RH ne predstavljaju ništa ili smatra da sa svojim Mercedesom koji je na leasing smije parkirati gdje mu dođe jer je on ipak “baja”, ali nex
Vjerujemo da je najdraža pjesma Miroslava Penave ona: “Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine“. U nastavku možete i pogledati fotografiju Mercedesa parkiranog na pješački prijelaz:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika