Požeški kafić L’insolito će sav današnji promet donirati za liječenje Martine Šimić

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Da, dobro ste pročitali. Požeški ugostiteljski objekt L’insolito će svu današnju zaradu (17. rujna 2022.) donirati u humanitarne svrhe za operaciju naše požežanke Martine Šimić kojoj je potrebno 100 tisuća eura za operaciju.
Prije svega tri dana, pisali smo o dobrom dijelu koje je u tajnosti odradio poznati Hrvatski ali i Hollywoodski glumac Goran Višnjić. Naime Goran je donirao određena sredstva za operaciju što smo pisali OVDJE, a što su podijelili i svi nacionalni portali.
Na žalost, IBAN račun još nije otvoren te se najiskrenije nadamo da će biti otvoren već u ponedjeljak, kako bi se sredstva puno lakše mogla uplaćivati, odnosno donirati.
Za ovakvu akciju možemo samo reći Šiki, Marko i L’insolito ekipa, naklon do poda, svaka čast!

Za one koji još uvijek nisu skroz upoznati, u nastavku mogu pročitati ispovijest Martine oko njezine bolesti:
“Nakon mjeseci obilaženja doktora, neurologa, neurokirurga koji su mi dali pogrešne dijagnoze, uz moj još jedan pokušaj odlaska po novom mišljenju otkriveno mi je na magnetu mozga što je problem (konflikt živca i vene) i ustanovljena mi je dijagnoza trigeminalne neuralgije.”, rekla je Martina.

Bolovi ove dijagnoze opisuju se jednim od najvećih bolova koje čovjek može doživjeti, i zaista iz njezinog iskustva je tako. Odmah je predložena operacija glave s velikim nadom da će biti uspješna.

“Operirana sam i operacija nije bila uspješna, 24 sata sam vezan za krevet te trpim strašne bolesti. Ova dijagnoza i operacija je jako teška i kompleksna te sam pokušala doći u kontakt s Amerikom i jednim od najboljih neurokirurga koji se bavi ovom operacijom koja je meni potrebna, nakon što je pogledao moje nalaze rekao je da vjeruje da mi može pomoći.
Ovo mi daje veliku nadu jer je ovaj neurokirurg spasio mnoge nakon neuspješnih operacija i patnje kao što sam ja prošla i što prolazim. Mnoge su digle ruke i rekli da im ne mogu pomoći, ali je ovaj kirurg ipak pokazao da nije kraj.”, dodala je Martina.

Naravno, dobila je ogromnu cifru novca koja joj je potrebna za operaciju.
Procjena je oko 100.000$ ili više. Iako nije optimistična jer je to zaista puno novca, umorna od svega, ali ipak želi pokušati jer možda ipak postoji nada da skupim dio novca koji mi joj je potreban za operaciju i novi život.
“Znam da je pandemija koronavirusa utjecala na financijsku stabilnost mnogih ljudi. Podržite me ako ste u mogućnosti ili samo podijelite link. Donacijama me spašavate da ne budem ostavljena na milost i nemilost zdravstvenog sustava. Hvala svima i na svakoj donaciji koja mi puno znači !”, zaključila je Martina.
Martini možete pomoći uplatom putem Gogetfunding platforme, a do sad je skupila gotovo 20 od potrebnih 100 tisuća eura.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)