Požežanin Robert Krpan sudio na Pojedinačnom seniorskom prvenstvu Hrvatske u boksu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U četvrtak, 23. veljače 2023. godine u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu počelo je 33. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke i trajalo je sve do danas.
Za državno prvenstvo seniora zaprimljene su prijave za 52 boksača iz 27 klubova.

“U vrhunskim, dramatičnim i rijetko viđenim žestokim mečevima u finalima Prvenstva Hrvatske, u punom Boksačkom centru na Velesajmu, dobili smo u nedjelju 26. veljače 2023. deset novih državnih prvaka i dvije prvakinje!
Svi pratitelji boksa, stručnjaci i treneri također, slažu se da ne pamte ovako kvalitetno državno prvenstvo s toliko sjajnih mečeva u finalu, u sjajnom ambijentu, kao i u prijašnjim rundama, četvrtfinalima i polufinalima.
U finalima državnog prvenstva mogla se vidjeti sva raskoš i potencijal s kojim raspolaže hrvatski boks i koje jake adute ima za međunarodnu scenu” – poručili su iz Hrvatskog boksačkog saveza.

Za najboljeg boksača Prvenstva Hrvatske proglašen je mladi i perspektivni boksač Gabrijel Veočić iz susjednog nam Slavonskog Broda (BK Brod).
Da bi natjecanja bila regularna, zaduženi su boksački suci, a među njima je bio i Požežanin Robert Krpan.
Robert je krajem prošle godine u Poljskoj položio za međunarodnog IBA suca, a što smo pisali u članku “Požega dobila prvog međunarodnog boksačkog suca, Roberta Krpana“.
Nekoliko fotografija od strane HBS-a donosimo u nastavku.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *